ПРЕМІУМ-ДОГЛЯД ЗА ПОРОЖНИНОЮ РОТАПРЕМІУМ-ДОГЛЯД ЗА ПОРОЖНИНОЮ РОТА

Виберіть свою країну Україна Україна
Безкоштовна доставка при замовленні від 2000 UAH!
Доставка протягом 1-2 днів
Безпечний платіж

Зубна щітка CS 12460 velvet

Любіть своє ясна

'Зробіть чистку зубів цілющим щоденним ритуалом з золотим стандартом дбайливого чищення. Ви любите свої ясна. І ваші ясна люблять вас.

'12460 ультратонких щетинок визначають м'якість і ефективність

'Кожна щетінка Curen® має діаметр 0,08 мм - це тонше волосся.

'Зробіть чистку зубів поживним щоденним ритуалом - уважним, поживним, радісним

'Восьмикутна ручка, щоб забезпечити чищення щітки під правильним кутом очищення 45 градусів

'НАШ ШЕДЕВР

'Ця спеціальна зубна щітка відчувається як оксамит для ваших зубів ... від ніжного дотику, коли ви починаєте чистити зуби, до відчуття шовковистою гладкості після. Чудово видаляє наліт.

' УСВІДОМЛЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

'Пройшли ті дні, коли чистка зубів була сірою рутиною. Чищення зубів за допомогою CS 12460 стає живильним щоденним ритуалом усвідомленості і радості.

'ФАКТОР ЧУТЛИВОСТІ

'Яке ви відчуваєте почуття - до, під час і після чистки. Спочатку ... передчуття. Під час ... відчуття ніжності. Після ... свіжості і легкості - як відчуття глибокої чистоти після процедури професійної гігієни.

'ТАКА НЕЖНАЯ. ТАКА ЕФЕКТИВНА.

'Рекомендується стоматологами та гигиенистами зі зрозумілих причин: безліч м'яких щетинок видаляють зубний наліт, що не стираючи емаль ... і очищають лінію ясен, не пошкоджуючи ясна.

'ЗЛЕГКА ЗІГНУТА І КОМПАКТНА ГОЛОВКА ЩЕТКИ

'Для оптимального очищення. Досягає і очищає раніше «недоступні» місця. Легко очищає за задніми корінними зубами.

'ДОГЛЯД З ЛЮБОВ'Ю І ТУРБОТОЮ

'CS 12460 бореться із зубним нальотом, не викликаючи ушкоджень. Безліч ніжних щетинок видаляють наліт більш ретельно, ніж жорсткі щетинки - без травм.

'У ЧОМУ ВСЯ СУТЬ?

'Коли ви знаєте, ви знаєте. Як тільки ви почнете використовувати CS 12460 ніжно - чистячи невеликими колами без будь-якого тиску, - все стане абсолютно ясно. Приєднуйтесь до м'якої революції.

Найкраще чистити зуби під кутом 45 градусів: половина щетинок повинна бути на яснах, а друга половина - на зубах. Восьмикутна ручка CS 12460 забезпечує чистку під кутом 45 градусів.

Наступний рівень ніжний. Ефективність наступного рівня.

Curaprox CS 12460 відчувається як оксамит для ваших зубів ... від ніжної ласки на початку чистки зубів до відчуття шовковистою гладкості після чистки зубів. Розроблено та виготовлено в Швейцарії.

ПАН АБО ПАНІ ЯСКРАВА СТОРОНА

'Прикрасьте свою гігієну порожнини рота і ванну кімнату шикарною і стриманою елегантністю. Вибирайте з 36 різних колірних комбінацій. Матовий. Елегантний. Гарний. Зроблено в Швейцарії.

ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ Curaprox

'Багато людей чистять зуби використовуючи жорстку щетину і застосовують занадто сильний тиск, що призводить до таких пошкоджень, як опускання ясен. Наші ультратонкі щетинки Curen® мають вирішальне значення. Вони запобігають травми і забезпечують безпрецедентно дбайливе чищення.

Відкрийте для себе ритуал

Знайдіть час для себе і свого здоров'я порожнини рота. Спокійно, два рази на день ... чистите зуб за зубом маленькими, ніжними колами - майже без всякого тиску. Однаковий порядок кожен день: знизу всередині, знизу зовні, вгорі зовні, вгорі всередині. Усвідомлено. Красиво.

Справжній ти

12 460 спеціальних щетинок Curen® гарантують максимально кращий досвід чистки з Curaprox. Для міцних красивих зубів і здорових ясен ... без пошкодження емалі, без опускання ясен. Відкрийте для себе свою щиру посмішку.

Емаль твердіше стали

Але кислоти і жорсткі зубні щітки можуть стерти її. М'які щетинки видаляють зубний наліт, що не стираючи емаль ... і очищають лінію ясен, не пошкоджуючи її.

Так багато щетинок

12 460 щетинок - це багато. Навіть за нашими мірками.

Кожна з них діаметром 0,08 мм - така ж тонка, як волосся. Вони утворюють безпрецедентно щільну очищувальну поверхню, ніжно обволікаючи зуб і борозну. Відчуйте чистоту з безпрецедентною ретельністю і ефективністю.

ЯК Я МОЖУ ЧИСТИТИ ЗУБИ?

Кожен рот індивідуальний. І є так багато порад про те, як чистити зуби. Але є метод, який ніколи не підводить - метод, який працює для всіх.

Почніть з кута 45 градусів - половина щетинок лежить на зубах, половина щетинок - на яснах

Чистіть обережно… майже без будь-якого тиску

Рухайтеся маленькими ніжними колами - нехай зубна щітка веде вас

Оголені зубні корені

Що з ними можна
зробити?

Докладніше Купити

Набір для подорожі

Чистьте
зуби в дорозі

Докладніше Купити

Догляд за яснами

Чищення замість
тертя

Докладніше Купити